Päivi Pylvänäinen

Laulaja ja näyttelijä Päivi Pylvänäinen on viime vuosina noussut suuren yleisön tietoisuuteen useiden kiitettyjen esiintymisten ansiosta mm. Sopraanot Metsäkedolla -konserttikiertue, Gabriel tule takaisin -oopperassa Kristiina Angerin rooli sekä koskettava Levolle laskeun, Luojani -kirkkokonserttikiertue, ym.

Pylvänäisen monipuolinen työura sisältää ooppera-, operetti- ja teatterirooleja sekä konsertti- ja kirkkomusiikkiteosten solistitehtäviä ja soolokonsertteja. Savonlinnalaislähtöinen Pylvänäinen aloitti muusikonuransa viulistina, mutta päätyi myöhemmin opiskelemaan laulua ensin Pirkanmaan ammattikorkeakouluun sitten Kuopion musiikki- ja tanssiakatemiaan ja lopulta Sibelius-Akatemiaan, jossa hän suoritti diplomitutkintonsa erinomaisin arvosanoin keväällä 2014.

Lokakuussa 2017 Pylvänäinen laulaa nimiroolin Ilkka Kuusiston säveltämän Aino Ackté -oopperan kantaesityksessä.

Eläväisenä ja taidokkaana esiintyjänä hän poikkeuksetta valloittaa yleisönsä ja on osoittautunut vetovoimaiseksi nimeksi, joka täyttää katsomot.

Esiintymiset Reko Tammi puh. 040 7361992, info(at)rt-tuotanto.fi.


Sångaren och skådespelaren Päivi Pylvänäinen är nu ett intressant namn på de inhemska konsertscenerna. Under de senaste åren har Pylvänäinen turnerat runt om i Finland i flera olika produktioner t.ex. i den underhållande produktionen "Sopraanot Metsäkedolla" och med sin egen kyrkokonsert. Pylvänäinens arbets- och studiekarriär innehåller bl.a. opera- och operettroller, solistroller såväl inom kyrkomusikverk som i teatern.

Som en livlig och skicklig artist förtjusar hon alltid sin publik och visar sig att vara ett namn som fyller salen.

Bokning Reko Tammi tfn. 040 736 19 92, info(at)rt-tuotanto.fi.