Päivi Pylvänäinen

Laulaja ja näyttelijä Päivi Pylvänäinen on viimeistään kuluvana vuonna noussut myös suuren yleisön tietoisuuteen loistamalla kiitetyssä Sopraanot Metsäkedolla -konsertissa Tomi Metsäkedon ja Maria Lundin rinnalla. Pylvänäisen monipuolinen työura sisältää ooppera-, operetti- ja teatterirooleja sekä konsertti- ja kirkkomusiikkiteosten solistitehtäviä ja soolokonsertteja. Savonlinnalaislähtöinen Pylvänäinen aloitti muusikonuransa viulistina, mutta päätyi myöhemmin opiskelemaan laulua ensin Pirkanmaan ammattikorkeakouluun sitten Kuopion musiikki- ja tanssiakatemiaan ja lopulta Sibelius-Akatemiaan, jossa hän suoritti diplomitutkintonsa erinomaisin arvosanoin keväällä 2014.

Eläväisenä ja taidokkaana esiintyjänä hän poikkeuksetta valloittaa yleisönsä ja on osoittautunut vetovoimaiseksi nimeksi, joka täyttää katsomot.

Esiintymiset Reko Tammi puh. 040 7361992, info(at)rt-tuotanto.fi.


Sångaren och skådespelaren Päivi Pylvänäinen, som för ett år sedan utexaminerat från Sibelius-Akademin med utmärkta vitsord, är nu ett intressant namn på de inhemska konsertscenerna. Denna vår turnerar Pylvänäinen runt om i Finland med Tomi Metsäketo och Maria Lund i den underhållande produktionen "Sopraanot Metsäkedolla". Pylvänäinens arbets- och studiekarriär innehåller bl.a. opera- och operettroller, solistroller såväl inom kyrkomusikverk som i teatern.

Som en livlig och skicklig artist förtjusar hon alltid sin publik och visar sig att vara ett namn som fyller salen.

Bokning Reko Tammi tfn. 040 736 19 92, info(at)rt-tuotanto.fi.